ONZE DIENSTEN

Monoblock zwembaden

VOOR IEDER WAT WILS

Als exclusief Starline dealer van de provincie Antwerpen verdelen wij het volledige gamma Starline Monoblock zwembaden. Deze zwembaden bestaan uit 7 verschillende lagen (waaronder composiet en vinylester) zeer hoogwaardige materialen, die garant staan voor de hoogste kwaliteit en levenslang zwemplezier! Met afmetingen vanaf 4,5 tot 12 meter past er in elke tuin wel een Starline zwembad. Ontdek het volledige gamma op https://www.starlinepool.com

Bouwkundige zwembaden

OP MAAT VAN DE KLANT

Een bouwkundig zwembad wordt telkens op maat van de klant gemetseld en afgewerkt met een hoogwaardige folie of bekleed met tegels. De technische installatie van Starline zorgt voor zorgeloos zwemplezier. Ook zelfbouwers kunnen bij ons terecht voor de afwerking en technieken.  

Sauna's op maat

EINDELOOS GENIETEN

Alle sauna's worden op maat van de klant ontworpen en vervaardigd. Er is een eindeloze keuze in afwerking en uitvoering, telkens met de beste materialen. 

Serena Spa's

HEERLIJKE WATERMASSAGE

De spa's worden met de hand vervaardigd door specialisten met jarenlange ervaring. Hoogwaardige en natuurlijke materialen worden hierbij toegepast in combinatie met de laatste stand van techniek. Duurzaamheid en innovatie zijn de kernbegrippen om comfortabel en bewust te kunnen genieten.   

Onderhoudsproducten & Accessoires

ALLES WAT U NODIG HEEFT

Een uitgebreid gamma aan producten voor waterbehandeling en reiniging, als ook geurproducten voor uw sauna of spa tot zelfs zwembadrobots. Daarnaast ook heel wat accessoires, toebehoren en onderdelen.