Op vakantie naar het buitenland of in eigen tuin dicht bij vrienden en familie?

20-03-2020

Vraagt u zich ook af of u deze zomer wel op vakantie wilt gaan naar het buitenland? ... Of liever het hele jaar door genieten van vakantie in je eigen tuin!

Misschien vindt u het wel fijn om een zwembad in eigen tuin te hebben, of u ziet het groots en wilt er een totaalproject van maken met sauna, spa, poolhouse,... alles kan!

Bent u een zelfbouwer en wilt u zelf aan de slag gaan, ook daarbij bieden wij u advies en kunnen wij samen met u bekijken waarbij wij u kunnen ondersteunen.

En wij hebben de ervaring en expertise om uw droom samen te realiseren. Bent u aan het wegdromen om deze zomer nog te kunnen genieten van uw Wellness@Home?

Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons en de mogelijkheden te bekijken. Want als u nu beslist bent u nog net op tijd om van onze promoties te genieten en uw project nog afgewerkt te hebben voor de zomer.

Momenteel staan wij digitaal voor u ter beschikking, dus contacteer ons telefonisch of via mail om te laten weten waarin u interesse heeft en wij bezorgen u de nodige informatie, adviezen en offerte op maat.


Hopelijk tot binnenkort!

Team Willemsen Zwembaden