Wij nemen deel aan de Belgian Pool Day op zaterdag 12 maart!

11-02-2022

Kom langs op zaterdag 12 maart en geniet van vele voordelen!

Wij nemen deel aan de Belgian Pool Day op zaterdag 12 maart 2022. U kunt die dag bij ons terecht tussen 10u en 17u in onze showroom om ons aanbod te komen ontdekken. 

Alle bezoekers van die dag ontvangen een kraslootje en maken kans op €2.500 voor de aanleg van hun zwembad! Dus kriebelt het bij u ook om deze zomer heerlijk thuis te kunnen genieten van je eigen zwembad? Kom dan zeker langs op zaterdag 12 maart.

Naast deze mooie winstkans loopt er momenteel ook een uitzonderlijke voorjaarsactie op onze zwembaden die u toch al gauw meer dan €2.000 korting kan opleveren. Klik hier voor meer informatie.

Er is dus geen twijfel mogelijk, als je deze zomer graag je eigen zwembad wenst, is het NU hét moment om langs te komen voor meer informatie.

Reserveer snel uw plaats op de Belgian Pool Day, zodat we voldoende tijd hebben om u te woord te staan. (Reservatie is sterk aan te raden om wachttijden te vermijden.)

Uw plaats reserveren kan door onderstaand contactformulier in te vullen.

Heeft u een vraag of wenst u op een andere dag langs te komen, dan kunt u ons bellen op    +32 (0)14 88 09 88 of mailen naar ellen@willemsenzwembaden.be

Wij hopen u te mogen ontvangen op de Belgian Pool Day, in onze showroom op de Noord-Brabantlaan 8 te Turnhout.

Tot dan!

Team Willemsen Zwembaden


Reserveer uw plaats op de Belgian Pool Day: