Nieuws

Dankzij de full foam isolatie geniet u van een goed geïsoleerde Spa met beperkt verbruik, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van je Spa! Dompel onder in een wereld van rust en laat uw lichaam verwennen door de massagestanden van de hydrojets. Alleen, met vrienden, met uw partner of gezin. Zalig om ook tijdens de koude...

Vanaf zaterdag 27 maart 2021 mogen wij enkel klanten ontvangen OP AFSPRAAK in onze winkel en showroom.

Geniet NU van Batibouw korting bij aankoop van uw Starline Monoblock, bouwkundig zwembad, Starline Spa of Sauna of stoomcabine op maat!

Zin om het hele jaar door te kunnen genieten in eigen tuin? Dan is een Spa ideaal voor jou! Geniet nu van onze najaar actie op ons gamma Starline Spa's!

Het onderhoud van je zwembad lijkt vaak een lastige klus die heel wat tijd in beslag neemt ... Maar dat hoeft het niet te zijn. Wist je dat het ook mogelijk is om het hele jaar door van een proper zwembad met de beste waterkwaliteit te genieten, en dat zonder dat het je veel moeite of tijd kost? In deze blog delen we ...

Vanaf heden is onze winkel met toonzaal terug open volgens de normale openingsuren. Wij hebben de nodige maatregelen genomen zodat je in alle veiligheid kan langskomen.