Zwemfanaat? Ga voor een buitendouche!

Met een zwembad, sauna of jacuzzi in je tuin kun je haast niet zonder buitendouche. Het is een aangename, hygiënische oplossing, maar ook je zwembadinstallatie vaart er wel bij. Ontdek de vele voordelen die een buitendouche jou en je huisgenoten biedt.

Proper en gebruiksvriendelijk

Niets zo fijn als een deugddoende douche voor of na een plons in je eigen zwembad. Maar ook vanuit hygiënisch oogpunt biedt een buitendouche jou en je huisgenoten niets dan voordelen. Het is een hygiënische oplossing die tegelijk ook goed is voor de technische installatie van je zwembad, sauna of jacuzzi.

 

Een buitendouche laat je toe om je lichaam eerst grondig af te spoelen. Zo reinig je je lichaam en spoelen alle stof- en vuildeeltjes weg voor je in het zwembad duikt. Het resultaat: filtersystemen hebben veel minder te lijden en gaan ook langer mee.

 

 

Snel en gemakkelijk afkoelen

De zomers worden alsmaar warmer en dan is wat afkoeling welgekomen. Niet meteen fan van een zwembad? Dan is een buitendouche het ideale alternatief. Bovendien vraagt zo’n buitenstortbad bijna geen onderhoud. En zeg nu zelf: wat is er leuker dan een douche te nemen in je eigen tuin?

 

 

Praktisch gebruiksgemak

Na een hele dag ravotten in de tuin zitten kinderen vaak helemaal onder het vuil. Hen dan meetronen tot in de badkamer dreigt je hele huis te herscheppen in een vuile boel. Dan komt een buitendouche als geroepen. Ook voor honden is het een ideaal hulpmiddel. Heeft je trouwe viervoeter weer eens een modderbad genomen? Dan verdwijnt al het aangekoekte vuil onder de buitendouche als sneeuw voor de zon. Praktisch en gemakkelijk!

 

 

Ontspanning verzekerd

Een buitendouche biedt vele praktische voordelen, maar onderschat zeker ook het ontspannende effect ervan niet. Er zijn heel veel mogelijkheden om van je buitendouche een echt wellness-instrument te maken. Wat denk je van koud en warm water met een extra grote douchekop? Zo geniet je ook van een deugddoende warme douche.

Een buitendouche biedt vele praktische voordelen, maar onderschat zeker ook het ontspannende effect ervan niet.

Ga voor functioneel

Gouden tip als je voor een buitendouche kiest: hou het functioneel. Zo laat je de douche best niet te ver van je zwembad, sauna of jacuzzi plaatsen. Kom je uit je sauna? Dan stap je vrijwel meteen onder douche. Ga ten slotte ook voor een stevige constructie die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Nog beter: combineer die functionaliteit met een mooi design dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op.

REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden