Zwembad + tuin = 100% zomerplezier

Een zwembad in je tuin is de ideale start van je zomervakantie. Bij Willemsen Zwembaden zorgen we ervoor dat je zwembad in je tuin past en volledig voldoet aan al je wensen. Want alleen dan ben je zeker van 100% spetterend zomerplezier. Ontdek hier hoe jouw zwemdroom werkelijkheid wordt.

 

 

Bekijk onze zwembaden 

De eerste stap naar een zwembad in je tuin

Wil je een zwembad in je tuin? Kom dan eerst langs onze inspirerende showroom. Daar kun je alles bekijken – zelfs een volledig functioneel monoblock zwembad. We beantwoorden al je vragen en geven je persoonlijk advies. Zo krijg je een idee van het prijskaartje van een zwembad in je tuin en wat er allemaal bij komt kijken. Tip: breng foto’s van je tuin mee zodat we een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden.

 

 

Zwembad in je tuin: ontwerp

Na een uitgebreid bezoek aan onze showroom krijg je zaakvoerder André op bezoek. Hij bespreekt samen met jou het model, de ideale grootte, de oriëntatie van een zwembad in je tuin. Hij wijst ook op de invloed van bomen en struiken, een tuinhuis, … op de kleur en het onderhoud van je zwembad. Zo wordt je zwemdroom concreter en weet jij beter wat je mag verwachten. André meet alles op en tekent een plan uit voor jouw zwembad in de tuin.

 

 

Startschot voor jouw zwembad in je tuin

Na het ontwerp verzorgt Willemsen Zwembaden de volledige aanleg van je zwembad – van de eerste graafwerken tot de laatste boordsteen. Het resultaat: je zwembad in de tuin is werkelijkheid geworden. Nu rest jou alleen nog maar genieten! Vraag ook gerust advies over het onderhoud van je nieuwe zwembad. Wij helpen je graag verder met de juiste producten en accessoires om het jou gemakkelijk te maken.

 

Interesse in een zwembad in je tuin? Maak een afspraak om jouw zwemdroom te bespreken.

Een zwembad in je tuin is de ideale start van je zomervakantie.
REALISATIES
Benieuwd naar onze realisaties?
Ontdek onze realisaties
Tips & inspiratie
Benieuwd naar onze ontspannings- en relaxmogelijkheden?
zwembad in tuin zwembad tuin zwembad zwembad ontwerp monoblock zwembad

7 tips voor een energiezuinig zwembad

Meer info
zwembad in tuin zwembad tuin zwembad zwembad ontwerp monoblock zwembad

Een proper zwembad tijdens de zomer

Meer info
Laat je inspireren!
CONTACTFORMULIER
Stel een vraag
of maak
een afspraak
Vraag of opmerking
Verzenden